سه شنبه, ۲۶ آذر ۱۳۹۸، ۰۴:۴۹ ب.ظ
سهم 18درصدی بانک سپه از بازار پولی کشور.
مدیرعامل بانک سپه گفت: بعد از ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه، حدود 18 درصد بازار پول کشور در اختیار این بانک قرار میگیرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، محمدکاظم چقازردی در نخستین گردهمایی مدیران ارشد بانکهای وابسته به نیروهای مسلح و بانک سپه ضمن بیان مطلب فوق، افزود: کارکنان بانک سپه و بانکهای ادغامی منسجم و همدل فرآیندهای ادغام را به شکل مطلوب و مورد تأیید مسئولان محترم عالی نظام و در چارچوب برنامه عملیاتی مربوط انجام میدهند.
نگاه مسئولان عالی نظام و مردم به موضوع ادغام بانکها
وی هدف از ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه را از منظر حرفهای، کمک به اصلاح ساختار نظام بانکی کشور خواند و افزود: به دلیل اهمیت و ابعاد گسترده این ادغام، مدیران و کارکنان شش بانک در معرض قضاوت تمامی مسئولان نظام و مردم هستند، بنابراین باید فرآیندهای ادغام صحیح و اطمینانبخش عملیاتی و اجرا شوند که به بحمدالله تاکنون نیز اینچنین بوده است.
چقازردی افزود: این بانک به موضوع ادغام از بعد نیروی انسانی نگاه پیوندی دارد و باید انسجام، همدلی و تشریکمساعی بین آحاد مدیران و کارکنان بانک سپه و بانکهای ادغامی در اقصی نقاط کشور بهطور روزافزون افزایش یابد.
خدماترسانی مطلوب به نیروهای مسلح از برنامههای اولویتدار بانک سپه
رئیس هیئتمدیره بانک سپه خدماترسانی مطلوب به نیروهای مسلح را از برنامههای اولویتدار این بانک برشمرد و خاطرنشان کرد:
بعد از ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه، این بانک با امکانات و ظرفیتهای بیشتر و در چارچوبهای اصول حرفهای، الزامات و مقررات بانک دولتی به نیروهای مسلح خدماترسانی خواهد کرد.
ارائه گزارش مستمر فرایند ادغام به مسئولان محترم کشور
وی ضمن تأکید بر اهمیت بالای ادغام موفق بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در اصلاح ساختار نظام بانکی کشور، اظهار داشت: آثار مثبت این ادغام هماکنون قابلمشاهده است و به دلیل اهمیت موضوع مراحل اجرای فرآیند ادغام بهطور مستمر به مقامات عالی کشور گزارش میشود.
قدردانی ریاست جمهوری از عملکرد بانک سپه درزمینه ادغام.
مدیرعامل بانک سپه به تدوین و طراحی 94 پروژه مختلف برای عملیاتی کردن طرح ملی ادغام بانکهای وابسته به مسلح در این بانک اشاره کرد و افزود: این پروژهها به همراه گزارش پیشرفت مراحل فرآیند ادغام به دفتر ریاست محترم جمهوری ارسال و ریاست محترم جمهوری از عملکرد بانک سپه به دلیل پیشبرد اقدامات مربوط به ادغام قدردانی کردند.
وی بر تلاش مضاعف هیئتمدیره بانک سپه و بانکهای ادغامی برای تسریع در ارزشگذاری داراییهای بانکهای ادغامی در چارچوب شیوهنامه موردتوافق و برنامه زمانبندی ابلاغی شورای عالی راهبری ادغام برای فراهم کردن برگزاری مجامع انحلال و ادغام بانکهای مذکور، تأکید کرد.
رئیس هیئتمدیره بانک سپه از مدیرعامل بانکهای ادغامی خواست در واحدهای صف و ستاد و در مسئولیتهای میانی و پایینتر با اطمینان از نیروهای موجود استفاده کنند.
چقازردی اظهار داشت: بانک سپه برنامهای برای تعدیل نیروی انسانی کارکنان بانکهای ادغامی ندارد و سعی خواهد شد نیروهای مازاد حاصل از ادغام شعب بهویژه شعب ناکارا در را در واحدهای دیگر بانک و بهجای کارکنانی که بازنشسته میشوند استفاده کنیم.
وی افزود: در صورت لزوم با همکاری سایر مراجع دولتی، بهطور مناسب از نیروهای مازاد ناشی از ادغام شعب مازاد و اصلاح ساختار صف و ستاد، استفاده خواهیم کرد.
عملکرد مدیران و کارکنان مبنای جایگاه شغلی آنان در بانک خواهد بود.
وی با توجه به تعداد مدیران ارشد صف و ستاد این بانکها، گفت: ساختار سازمانی جدید بانک سپه با توجه به الزامات مقرراتی بانک مرکزی نظیر حاکمیت شرکتی باید طوری طراحی شود تا زمینه استفاده از مدیران بانکهای ادغامی متناسب با شأن، جایگاه، منزلت و حقوق و مزایای فعلی و متناسب با عملکرد آنان مهیا شود.
مدیرعامل بانک سپه درباره نحوه انتصابات مدیران در این بانک اظهار داشت: بر اساس شاخصهای معین و دقیق عملکرد مدیران موردسنجش قرارگرفته و ملاک استفاده از مدیران کارنامه آنها خواهد بود و از توانمندیهای کلیه مدیران و کارکنان بانکهای ادغامی در اداره امور بانک سپه استفاده میشود.
چقازردی ضمن ابراز رضایت از عملکرد مدیران عامل و اعضای هیئتمدیره جدید بانکهای ادغامی، تصریح کرد: مجموعه مدیران ارشد این بانکها علاوه بر اصلاح و بهبود شاخصهای عملکردی بانک متبوع به تسریع و تسهیل فرآیندهای ادغام نیز کمک کردهاند.
وی تأکید کرد: تعیین تکلیف مدیران، کارکنان، شعب، داراییهای شرکتها، مشتریان و سرمایهها باید در سرلوحه کارها قرارگرفته و هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
18 در صد بازار نظام بانکی کشور در اختیار بانک سپه
.
چقازردی گفت: با ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه حدود 18 درصد بازار نظام بانکی کشور در اختیار این بانک خواهد بود و بهتبع آن نظام و ملت شریف ایران انتظار دارند بزرگترین بانک کشور با تکیهبر تجربه و ظرفیتهای مادی و انسانی و توانمندیهای خود محصولات و خدمات متنوع و باکیفیت را به اقتصاد کشور و واحدهای تولیدی و آحاد مردم عزیز و مشتریان ارائه کنند.
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به قراردادهای منعقده این بانک با صندوق توسعه ملی، خاطرنشان کرد: بزرگترین پروژههای ملی و کلان در حوزههای مختلف با تأمین مالی و حمایت بانک سپه در اقصی نقاط کشور در حال اجراست و علاوه بر آن شرکت امید بهواسطه مشارکت در تولید محصولات استراتژیک در حوزههای صنعت و معدن، نفت و گاز و نیروگاهی و امثال آنها نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور دارد.
مدیرعامل بانک سپه از مدیران عامل بانکهای ادغامی خواست بدون اتکا به این بانک شاخصهای عملکردی خود را تقویت و با رعایت توازن دارایی- بدهی و درآمد- هزینه توأم بانقدینگی مناسب به اقتصاد ملی کنند.
مدیرعامل بانک سپه از مدیرعامل بانکهای ادغامی درخواست کرد ضمن استمرار ادامه خدمات بهتمامی مشتریان و ذینفعان، افزایش رشد منابع سپردهای ارزانقیمت و پایدار، تلاش مضاعف برای وصول مطالبات غیر جاری، تمرکز بر توان بین داراییها و بدهیها، درآمدها و هزینهها و مدیریت نقدینگی لازم آمادگی برای برگزاری مجامع ادغام و انحلال بانکهای ادغامی طبق برنامه زمانبندی داشته باشند.
چقازردی در پایان این همایش تبدیل نخستین بانک ایرانی را به بزرگترین بانک کشور مقدمهای برای تبدیلشدن بانک سپه به یکی از کارآمدترین بانکهای کشور عنوان کرد.